PRIRODA DAJE NAJBOLJE REŠENJE!

PRIRODA DAJE

NAJBOLJE REŠENJE!

MARKA BROJ JEDAN U RUSIJI

Kompanija "ForaFarm" jedan je od vodećih proizvođača preparata za negu kože i tela.

Godine ispitivanja i analiza predhode proizvodnji svakog od ovih proizvoda i svi su bazirani na prirodnim sastojcima.

Hiljade zadovoljnih korisnika potvrđuju kvalitet vodeće marke u Rusiji i Evropi.

Osim što ne izgledaju lepo, popucali kapilari i proširene vene u velikom broju slučajeva znaju da budu i veoma bolne.

Preparati "ForaFarm" namenjeni za tegobe kod proširenih vena, ispucalih kapilara, oteklih i umornih nogu rešenje nalaze u ekstraktima žlezda medicinske pijavice, kao i u ekstraktima biljaka kao što je divlji kesten.

Reumatske bolesti danas retko koga zaobilaze. Napadaju uglavnom zglobove, tetive, ligamente, kosti, mišiće. Generalno, predstavljaju skup različitih bolesti čiji su zajednički simptomi: upalni proces, otok i bolovi u zglobovima, mišićima, tetivama, kao i smanjena pokretljivost.

 

Koža je najveći organ našeg tela i samim tim  najviše je izložena faktorima koji je mogu ozlediti. Takođe, koža traži i negu i hidrataciju.

Preparati sa jonima srebra i pantenolom namenjeni su za sve uzraste, mogu ih korsititi čak i bebe, a bez sumlje su najbolji izbor za regeneraciju i očuvanje zdravlja vašeg tela.

 

SNAŽAN IMUNITET JE PREDUSLOV ZA DOBRO ZDRAVLJE Imunitet najlakše možemo definisati kao sposobnost organizma da se odupre i odbrani od virusnih, bakterijskih, gljivičnih infekcija, različitih bolesti i drugih vidova opasnosti. Bukovača je gljiva koja raste na drveću i razlaže njihovo stablo. Kao bezhlorofilni organizam, kao i ljudi, uzima od zelenih organizama, dakle drveća, puno materija koje su potrebne za njen život, a koje nemaju ni ljudi. Bukovača uzima hranjive materije iz drveća, a čovek može da ih dobije iz bukovače. Njeni povoljni uticaji potiču od idealnog spoja lekovitih sastojaka. BUKOVAČA U KAPSULAMA je 100% prirodni proizvod sa sadržajem delotvorne materije gljive bukovače beta glukana i do 50% po jednoj kapsuli. B17 APRICARC je preparat čija osnovna komponenta jeste mleveno sušeno jezgro kajsije koje sadrži aktivnu supstancu B17 (koji se naziva i laetril ili amigdalin), koju je 1950.godine otkrio hemičar iz SAD-a Ernest Krebs i koja danas zanima onkologe u celom svetu. Osim amigdalina dijetetski suplement B17 APRICARC-a sadrži:bukovaču, reiši i biljku pasji trn. Lekovite gljive bukovača i reiši sadrže supstancu beta-glukan koja je veoma važna za efikasnost imunog sistema i utiče na regeneraciju ćelija – njihovo brže razmnožavanje i jačanje imuniteta. Visok sadržaj vlakana pečuraka povoljno utiče na peristaltiku creva. Pasji trn povoljno utiče na elastičnost i prohodnost krvnih sudova i zgrušavanje krvi, održava elastičnost i vitalnost kože. Sinergističkim delovanjem navedenih aktivnih komponenata dobijate složenu dopunu iskhrani za jačanje imuniteta, jačanje zdravlja, vitalnosti i svežine.

KATALOG PROIZVODA

 

Copyright ©2016 Biopharm. Sva prava zadržana.