25 godina u ulozi
zdravlja cele porodice!

25 godina u ulozi
zdravlja cele porodice!

DOBRODoŠLI NA NAŠU INTERNET STRANICU

Proizvodno prometno preduzeće “Biopharm” osnovano je 1.avgusta 1991.godine i sa ponosom ističemo da ove godine slavimo
25 godina postojanja. To je glavna potvrda našeg kvaliteta i dugogodišnje lojalnosti nasim klijentima. Cilj nam je da sve naše standarde zadržimo i podignemo na još viši nivo, prvenstveno zbog naših partnera koji sarađuju sa nama sve ove godine.

ZAPOSLENI

SARADNJA

PRODAJA

Rad u Biopharmu podrazumeva rad u podsticajnom radnom okruženju za motivisane, sposobne i kvalifikovane pojedince. Naši zaposleni imaju mogućnost i obavezu kontinuiranog obrazovanja, a ulaganje u obrazovanje zaposlenih smatramo uslovom uspeha.

Možemo se pohvaliti dugogodišnjom
saradnjom sa svim većim veledrogerijama
u Srbiji i regionu.

Jedini smo ovlašćeni uvoznici i distributeri proizvoda preduzeća ForaFarm iz Rusije i Terezia kompanije iz Češke.

 

Katalog proizvoda

Forafarm

Terezia Company

2001.godine kompanija “ForaFarm” počinje sopstvenu proizvodnju, a za prvi proizvod kompanije bira ime “Sofija”- ime plemićke žene koja je povezana visokim duhovnim vrednostima. Debi “ForaFarm” kao proizvođača održan je u julu 2011. godine. Njegov uspeh je bio ogroman. Već u prvim mesecima krema “Sofija” je postigla ogromnu popularnost i kredibilitet potrošača i za veoma kratko vreme je preuzela vodeću poziciju u svom segmentu i snažno gurnula konkurenciju na tržištu proizvoda za negu kože. Ta popularnost i privrženost korisnika do današnjeg dana samo je porasla i nastavlja se uzlaznom putanjom.

 

Rezultate svojih proizvoda ForaFarm smatra zasluženim i doživljava ih kao posledicu motoa kojeg se svi zaposleni pridržavaju, a to je “Odgovornost, profesionalizam i kreativnost!”

 

je osnovana 1990. godine i bavi se razvojem, proizvodnjom i distribucijom 100% prirodnih dodataka od lekovitog bilja i pečuraka. Osnovna filozofija ove kompanije je da se proizvodi za sve što je moguće u prirodnom obliku tj. da se u proizvodnji ne koriste hemijski monzervansi, boje, regulatori ili dodatna sredstva za aromatizaciju. Sirovine koje ulaze u sastav proizvoda dolaze isključivo sa domaćeg i tržišta EU. Svi proizvodi su proizvedeni u Češkoj republici.

Delatnost preduzeća je veleprodaja lekova, dijetetike, kozmetičkih preparata i export-import.

Plasman do apoteka, vršimo preko vodećih veledrogerija u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini.

 

Copyright ©2016 Biopharm. Sva prava zadržana.